Savustus ja purkitus

Lämminsavustamme asiakkaille myös heidän tuomia omia lihojaan. Tätä palvelua kutsutaan nimellä rahtisavustus. Savustettavaksi sopii melkein millainen liha tahansa. Savustukseen tulevat lihat on tuotava sulana. Minimi kilomäärää savustukseen tulevilla lihoilla ei ole. Tarkempaa tietoa savustuksesta ja lihan sopivuudesta saa henkilökunnaltamme.

Lisäksi me purkitamme asiakkaiden tuomia lihoja pitkään säilyviksi säilykkeiksi. Purkitettu liha on oiva vaihtoehto esimerkiksi mökille, retkelle tai veneeseen, jolloin kylmäsäilytystilat ovat rajalliset. Purkitusta varten on luutonta lihaa oltava vähintään 4kg. Purkitukseen tulevat lihat on tuotava jäisenä.

Savustukseen ja purkitukseen tulevaa lihaa vastaanotetaan tehtaan puolella. Vastaanottoaikatauluista löytyy lisätietoa verkkosivujemme ajankohtaista osiosta.