Savustus, purkitus ja makkaran teko

Lämminsavustamme asiakkaille myös heidän omia lihojaan. Tätä palvelua kutsutaan nimellä rahtisavustus. Savustettavaksi sopii melkein millainen liha tahansa. Savustukseen tulevat lihat mielellään sulana tai vähintään tuontipäivää edeltävänä päivänä pois pakkasesta. Minimi kilomäärää savustukseen tulevilla lihoilla ei ole. Tarkempaa tietoa savustuksesta ja lihan sopivuudesta saa henkilökunnaltamme.

Lisäksi me purkitamme asiakkaiden tuomia lihoja pitkään säilyviksi säilykkeiksi. Purkitettu liha on oiva vaihtoehto esimerkiksi mökille, retkelle tai veneeseen, jolloin kylmäsäilytystilat ovat rajalliset. Purkitusta varten on luutonta lihaa oltava vähintään 4kg.

Erilaisia valmiita täyslihapurkkeja sekä säilykekeittoja löytyy myös tehtaanmyymälämme valikoimista.

Muita tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa  lihan jauhaminen, lihan pakkaaminen tyhjiöpakkauksiin sekä lihan siivuttaminen.

Nykyään teemme lihaeristä myös makkaraa. Makkarantekoon tarvitaan vähintään 5kg luutonta lihaa.

Savustukseen, purkitukseen ja makkaran tekoon tulevaa lihaa vastaanotetaan tehtaan puolella sen aukioloaikoina to – pe kello 8–16. Toivomme ,että purkitukseen ja makkarantekoon tulevat lihat tuotaisiin jäisenä. Mahdollisista vastaanottotauoista löytyy lisätietoa verkkosivujemme ajankohtaista osiosta tai soittamalla meille.