Savustus, purkitus ja makkaranteko

Lämminsavustamme asiakkaille myös heidän tuomia omia lihojaan. Tätä palvelua kutsutaan nimellä rahtisavustus. Savustettavaksi sopii melkein millainen liha tahansa. Savustukseen tulevat lihat tuotava sulana. Minimi kilomäärää savustukseen tulevilla lihoilla ei ole. Tarkempaa tietoa savustuksesta ja lihan sopivuudesta saa henkilökunnaltamme.

Lisäksi me purkitamme asiakkaiden tuomia lihoja pitkään säilyviksi säilykkeiksi. Purkitettu liha on oiva vaihtoehto esimerkiksi mökille, retkelle tai veneeseen, jolloin kylmäsäilytystilat ovat rajalliset. Purkitusta varten on luutonta lihaa oltava vähintään 4kg.

Teemme myös erilaisia makkaroita riistalihoista. Makkarantekoon tarvitaan vähintään 5kg luutonta lihaa.

Savustukseen, makkarantekoon ja purkitukseen tulevaa lihaa vastaanotetaan tehtaan puolella sen aukioloaikoina. Toivomme ,että tuotte savustukseen tulevat lihat sulana ja purkitukseen sekä makkarantekoon tulevat lihat jäisenä. Mahdollisista vastaanottotauoista löytyy lisätietoa verkkosivujemme ajankohtaista osiosta tai soittamalla meille.