Savustus, purkitus ja makkaran teko

Lämminsavustamme asiakkaille myös heidän omia lihojaan. Tätä palvelua kutsutaan nimellä rahtisavustus. Savustettavaksi sopii melkein millainen liha tahansa. Tarkempaa tietoa savustuksesta ja lihan sopivuudesta saa henkilökunnaltamme.

Lisäksi me purkitamme asiakkaiden tuomia lihoja pitkään säilyviksi säilykkeiksi. Purkitettu liha on oiva vaihtoehto esimerkiksi mökille, retkelle tai veneeseen, jolloin kylmäsäilytystilat ovat rajalliset.

Erilaisia valmiita täyslihapurkkeja sekä säilykekeittoja löytyy myös tehtaanmyymälämme valikoimista.

Muita tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa  lihan jauhaminen, lihan pakkaaminen tyhjiöpakkauksiin sekä lihan siivuttaminen.

Nykyään teemme lihaeristä myös makkaraa.

Savustukseen, purkitukseen ja makkaran tekoon tulevaa lihaa vastaanotetaan tehtaan puolella sen aukioloaikoina keskiviikosta perjantaihin kello 8–16. Toivomme ,että purkitukseen ja makkarantekoon tulevat lihat tuotaisiin jäisenä. Mahdollisista vastaanottotauoista löytyy lisätietoa verkkosivujemme ajankohtaista osiosta tai soittamalla meille.